RakennusRanking 1 Oy

Lattia-asennukset pääkaupunkiseudulla

Olipa kyseessä sitten laminaatti-, parketti-, vinyyli-, korkki- tai muovilattia, me toteutamme lattia-asennukset Vantaalla, Helsingissä, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Myös vanhojen parketti- ja laminaattilattioiden huoltotoimenpiteet (hiomiset ym.) onnistuvat toimestamme käden käänteessä. Lisäksi meillä on huomattavaa kokemusta ja tietotaitoa aitojen, perinteisten lautalattioiden asennustöistä.

Uusi lattia on vain yhteydenoton päässä

Kun tarvitset tekijää lattia-asennukselle, käänny meidän puoleemme. Me hallitsemme erilaiset lattiamateriaalit ja asennamme ne paikoilleen huolitellusti, tarvittaessa vanhan lattiapinnan ensin alta poistaen. Käytettävät materiaalit voit hankkia itse, tai meidän kauttamme. Tarvittaessa myös konsultoimme eri lattiamateriaalien ominaisuuksista ja autamme valitsemaan parhaiten sopivan. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa
Soita 040 832 9713

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

RakennusRanking 1 Oy
Säteritilankatu 4 B 20
01520  Vantaa

Y-tunnus: 25685261
Puh: 040 832 9713

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

RakennusRanking 1 Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.