RakennusRanking 1 Oy

Laatoitukset ja tapetoinnit pääkaupunkiseudulla

Laatoitukset ja tapetoinnit pääkaupunkiseudulla onnistuvat helpoiten kokeneen ammattilaisen toimesta. Meillä on yli 30 vuoden kokemus erilaisten pintojen tapetoimisesta ja laatoituksesta. Laatoitamme seinien lisäksi siis myös katot ja lattiat sekä ulkotilat, aivan asiakkaan omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Tietotaitomme ansiosta osaamme valita eri käyttökohteisiin parhaiten sopivat laattatyypit, jotka kestävät käyttöä ja kulutusta. Valmiista lopputuloksesta tulee luonnollisesti huoliteltu ja laadukas.

Laatoitukset ja tapetoinnit tarpeesi mukaan

Laatoitukset ja tapetoinnit ovat olennainen osa palveluvalikoimaamme. Nämä voidaan toteuttaa kätevästi joko isomman remontin yhteydessä tai omana erillispalvelunaan. Voit hankkia itse laatat tai tapetit etukäteen, tai ne voidaan hankkia meidän kauttamme. Ota yhteyttä ja kerro, miten voisimme palvella juuri sinua - tai kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa
Soita 040 832 9713

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

RakennusRanking 1 Oy
Säteritilankatu 4 B 20
01520  Vantaa

Y-tunnus: 25685261
Puh: 040 832 9713

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

RakennusRanking 1 Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.