RakennusRanking 1 Oy

Kylpyhuoneremonttia pääkaupunkiseudulla

Sauna- tai kylpyhuoneremontti vaatii aivan tietynlaista osaamista, sillä väärin toteutettuna esimerkiksi vedeneristys saattaa pettää ja aiheuttaa mittavia vahinkoja. Meillä on VTT:n myöntämä vedeneristyssertifikaatti, joka osoittaa todeksi märkätiloja koskevan tietotaitomme. Me hallitsemme kaikki työvaiheet aina pintojen remontoimisesta putkitöihin ja vedeneristykseen. Myös laatoitukset ja paneloinnit onnistuvat tehokkaasti.

Märkätilat kuntoon ammattimaisesti

Kaipaako kylppäri laittoa, mutta haluat päästä itse vähemmällä? Anna RakennusRanking1 Oy:n huolehtia sauna- tai kylpyhuoneremontista Vantaalla, Helsingissä, Espoossa tai muualla pääkaupunkiseudulla. Näin varmistut siitä, että remontti toteutetaan kaikkien sääntöjen ja normien mukaan, huolitellusti ja laadusta tinkimättä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 7Jaa
Soita 040 832 9713

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

RakennusRanking 1 Oy
Säteritilankatu 4 B 20
01520  Vantaa

Y-tunnus: 25685261
Puh: 040 832 9713

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

RakennusRanking 1 Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.