RakennusRanking 1 Oy

Keittiöremonttia pääkaupunkiseudulla

Keittiö on tunnetusti kodin sydän, mutta auttamattomasti vanhentunut tai remonttia kaipaava sydän ei syki täydellä teholla. Huolellisesti suunniteltu ja toteutettu keittiöremontti tekee tilasta viihtyisän ja käytännöllisen sekä ruoanlaittoa että ruokailuhetkiä ajatellen. Nykyaikaisia ratkaisuja käyttämällä saadaan esimerkiksi säilytys- ja laskutilaa huomattavasti lisättyä. Myös modernit kodinkoneet, kuten liedet ja jääkaapit, ovat usein paljon energiatehokkaampia kuin vanhemmat mallit.  

Keittiö kuntoon ammattilaisen avulla

Keittiöremontti Vantaalla, Helsingissä, Espoossa tai muualla pääkaupunkiseudulla kannattaa toteuttaa kokeneen ammattilaisen avulla. RakennusRanking1 Oy kunnostaa keittiösi kokonaisvaltaisesti sovittuja aikatauluja ja budjettia noudattaen, avaimet käteen -periaatteella. Halutessasi saat meiltä ilmaisen kustannusarvion - ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa
Soita 040 832 9713

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

RakennusRanking 1 Oy
Säteritilankatu 4 B 20
01520  Vantaa

Y-tunnus: 25685261
Puh: 040 832 9713

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

RakennusRanking 1 Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.