RakennusRanking 1 Oy

Huoneistoremonttia pääkaupunkiseudulla

Huoneistoremontin kohteena on yleensä rivi- tai kerrostalohuoneisto, johon tehdään erilaisia korjaustöitä ja saneeraustoimenpiteitä. Tällaiset remontit on mahdollista toteuttaa asunnonomistajan itsensä toimesta, mutta korjaustoimenpiteiden on kuitenkin pysyttävä sisällä huoneistossa - remontti ei saa siis yltää oman asunnon ulkopuolella oleviin taloyhtiön tiloihin. Huoneistossa tehtävän remontin hyviä puolia ovat paitsi asumismukavuuden lisääntyminen, myös asunnon jälleenmyyntiarvon kohoaminen.

Huoneisto kuntoon ammattilaisen toimesta

Huoneistoremontti Vantaalla, Helsingissä tai muualla pääkaupunkiseudulla hoituu helposti, huolitellusti ja aikataulussa pysyen, kun tekijänä on kokenut RakennusRanking 1 Oy. Sinun tehtäväksesi jää antaa vain asunto-osakeyhtiölain mukainen remontti-ilmoitus taloyhtiösi hallitukselle. Ilmoitus tehdään silloin, kun remontti saattaa vaikuttaa talon rakenteisiin tai naapurihuoneistoihin. Ota yhteyttä ja kutsu meidät ilmaiselle arviointikäynnille!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa
Soita 040 832 9713

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

RakennusRanking 1 Oy
Säteritilankatu 4 B 20
01520  Vantaa

Y-tunnus: 25685261
Puh: 040 832 9713

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

RakennusRanking 1 Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.